(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Kanadské kuře - pikantní, naše oblíbené

Potřebné ingredience
1 kuře rozdělené na osminky a zbavené kůže (můžou být klidně i kuřecí prsní řízky)
3 strožky česneku (dávám víc)
125g másla
trocha vývaru, sůl
Na omáčku:
1 velká nadrobno nakrájená cibule
1/2 hrnku kečupu
1/2 hrnku vody
1 lžíce cukru
1 lžíce worcesterové omáčky (dávám víc)
1 lžíce octa
1 lžička soli
1/2 lžičky chilli (dávám trošku víc)
Postup přípravy
Kuřecí osminky zbavené kůže (nebo kuřecí prsní řízky) osolíme a potřeme utřeným česnekem a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. V troubě pomalu pečeme. Pokud je třeba, podlijeme vývarem.
Asi po 20min polijeme kuře polovinou připravené omáčky. Když je kuře měkké, zalijeme zbytkem omáčky, prohřejeme a podáváme. Jako příloha jsou nejlepší brambory.
Příprava omáčky: všechny přísady smícháme a na mírném ohni asi 10min povaříme.
Kuře je velmi pikantní a spolu s manželem naše oblíbené:-).
Asi po 20min polijeme kuře polovinou připravené omáčky. Když je kuře měkké, zalijeme zbytkem omáčky, prohřejeme a podáváme. Jako příloha jsou nejlepší brambory.
Příprava omáčky: všechny přísady smícháme a na mírném ohni asi 10min povaříme.
Kuře je velmi pikantní a spolu s manželem naše oblíbené:-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

sonovka3
(upraveno)
13. 11. 2008, 20:13







nahlásit

Dakota
(upraveno)
7. 11. 2008, 14:27



nahlásit

domis
(upraveno)
23. 7. 2007, 16:56
Tak to vážně zkusím vypadá to užasně a máme rádi pálivá jídla



nahlásit

mishulka5
(upraveno)
22. 7. 2007, 18:17



nahlásit