Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 41 návštěvníků)

Pařížské řezy - nikdy nezklamou

0.0
Pařížské řezy - nikdy nezklamou

Potřebné ingredience

Těsto - stejné přísady jako u mého receptu Kivi řezy + 2 polévkové lžíce kakaa. Hmota na potření - 2 smetany na šlehání /, 1 Mascarpone, 2 vanilkové cukry, 3 polévkové lžíce granka. Na posypání - nastrouhaná čokoláda / mléčná, bílá, kinder čokoláda... /, nebo mandle na plátky, nebo granko.

Postup přípravy

Uděláme těsto úplně stejné, jako u Kivi řezů Jen při přípravě dáme do mouky kakao. Vznikne kakaové těsto. Po vychladnutí ho potřeme smetanou, kterou jsme ušlehali s cukrem a grankem. Nakonec posypeme buď čokoládou nebo mandlemi. Dáme do ledničky.
Moučník je velice jednoduchý a rychlý. A hlavně výborný. Kdo vyzkoušel, dělá pořád a sklízí úspěchy.

Kakaové těsto.

Upečené kakaové těsto.

Obrácené.

Ušlehaná smetana s cukrem a grankem.

Upečené těsto potřené smetanou.

Nastrouhaná čokoláda. Mléčná + Kinder čokoláda.

Hotové řezy.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

shuli 25. 4. 2009, 21:41
Tak dnes jsem opět dělala-do dortové formy a na korpus jsem ještě hustě pokladla kompot.jahody a navrstvila tu šlehačku a navrch strouhanou čokoládu a čerstvé jahody. (^) (^) (Y)A je to bomba.lehoučký a výborný dort,žádný přeslazený máslová krém ani nic tomu podobné.fakt děkujem za recept (L) (L) (L)
v.l.a.d.k.a 26. 4. 2009, 20:32
@shuli Já Vám také děkuji.... Jste moc milá..... Jahody určitě vyzkouším. :-) Vlaďka
shuli 19. 4. 2009, 12:52
Tak dnes jsem pekla a opravdu |:o) |:o),strašně náám to chutná-super lehoučkýýýý. (Y) (Y) (Y).Děkujeme za bezva receptííík. (L)
v.l.a.d.k.a 20. 4. 2009, 20:31
@shuli Jsem ráda, že chutná....... (L) (L) (L) (L) (L) (L) Mějte se krásně...... (hello) Vlaďka
pipuška 19. 4. 2009, 8:02
(L) (L) (L) děkuji za skvělý recept (Y) včera jsem pekla a dnes ho neseme tchýňce k narozeninám (^) tak doufám, že budu mít úspěch. Kousíček jsem ochutnala (jidlo) a je to fakt mňamka!!!! papa IvčaK. (F) (F) (F)
v.l.a.d.k.a 19. 4. 2009, 9:17
@pipuška Jsem moc ráda, že jste vyzkoušela...... (L) (L) (L) (L) (L) (L) Určitě bude všem chutnat. :-) Vlaďka
pavlinasen 6. 3. 2009, 20:20
Taky můžu jen chválit.... (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp). Jen se mi to nepodařilo obrátit *-) Těsto bylo moc křehké, tak jsem se bála, abych ho moc neponičila.... Ale i tak si myslím že bude chutnat (radost) (C) (C) Pavlíns (zajic)
v.l.a.d.k.a 7. 3. 2009, 9:16
@pavlinasen Obracet vůbec nemusíte, mě tam vždycky rozčiluje ten papír při krájení. Ale také se mi stává, že se mi těsto rozlomí. Pak to musím zamaskovat. Dobrou chuť....a děkuji... (L) (L) (L) (L)
aero 5. 3. 2009, 11:39
Mňňňáám (dance) lahůdka. Teď jsem dodělala, řezy stydnou, ale už jsem koštovala a opravdu výborný (clamp) (clamp) (clamp) (jidlo) I přesto, že jsem neměla vanilkovej cukr, tak jsem ušlehala jenom smetanu se ztužovačem a grankem a taky lahůdka ...
v.l.a.d.k.a 5. 3. 2009, 17:00
@aero Jsem ráda, že chutná..... (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie