Pat a Mat
Potřebné ingredience
Korpus mramorový dle receptu p.Dáši,krém pařížský a vanilkový,džem višňový s griotkovou příchutí.Je velmi dobrej a marcipán falešný .
Postup přípravy
Upečeme korpus,rozkrojíme na 3 části namažeme první džemem s griotkovou příchutí a pak krémem pařížským a vrchní díl opět džemem pak nahoru vanilkovým krémem.Celý dort pak natřu opět džemem a potáhneme marcipánem.Nakonec zapíchnu postavičky na dort které si připravím den předem a dozdobím.Fantazii se nekladou meze:-)
tak tady na balkoně se chladí a jsou připravení na odjezd k synovci
....tady jsou připravení na zabalení do krabice na odvoz k mému synovci
tady jsme ho načali a je moooooc dobrej hlavně ten pařížský krém mňam to nemá chybu
tady je moje Terka vyfocená s Patem a Matem moc se jí líbili ale nejedla to nemá ráda dortíky škoda:-(
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ivushkak
(upraveno)
15. 3. 2009, 22:33
Super Ajeťáci
ajoun
(upraveno)
15. 3. 2009, 17:41
Moooc hezký dortík
Macik 2006
(upraveno)
15. 3. 2009, 15:42
dortík vypadá moc pěkně
asima
(upraveno)
15. 3. 2009, 14:16
Moc pěkné
Dermajetics
(upraveno)
15. 3. 2009, 13:53
moc pěkní ajeťáci, nádhera
mirunka1000
(upraveno)
15. 3. 2009, 13:29
Upečeme korpus,rozkrojíme na 3 části namažeme první džemem s griotkovou příchutí a pak krémem pařížským a vrchní díl opět džemem pak nahoru vanilkovým krémem.Celý dort pak natřu opět džemem a potáhneme marcipánem.Nakonec zapíchnu postavičky na dort které si připravím den předem a dozdobím.Fantazii se nekladou meze