Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Můj první pokus o Muffins - berušky (do školky k svátku)

0.0
Můj první pokus o Muffins - berušky (do školky k svátku)

Potřebné ingredience

Dělala jsem je včera večer do půl jedenáctý a chvátala jsem,protože se mi do toho ještě pořád budil roční špunt, tak to podle toho vypadá.

jakékoliv těsto na perník, košíčky na muffiny pr.6cm, čokoládová figurka třeba od velikonoc -nalámaná na kousky, citron.poleva(citron.šťáva,cukr moučka, trošku vody a potravin.barva červená), čokoládová poleva v sáčku - koupená, lentilky

Postup přípravy

připravíme si těsto - klasický perník, do každého košíčku nalijeme necelou lžíci těsta, nasypeme pár kousků nalámané čokol.figurky, a nalijeme zase necelou lžíci těsta. Upečeme v troubě jako klasický perník. Necháme vychladnout a potřeme citr.polevou -trošku hustší aby nestekla. Když zaschne necháme rozpustit čokolád.polevu v sáčku dle návodu ve vodní lázni,ustřihneme růžek aby jsme měli malinkou dirku a zdobíme jako berušku. Nakonec přilepíme čok.polevou i lintilky.
Ve školce se líbili. Inspirace z MMB.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Detron 3. 12. 2011, 23:58
(Y)Dobrý nápad! (clamp)
MartinaH 28. 2. 2010, 21:43
Dobrý večer Andrejko, dělala jsem podle Vás berušky synovi do školky k svátku (L) http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2716001 Plnila jahodovou marmeládou, povrch potahovací jahodová hmota, jinak dle Vás (clamp) Děkuji za inspiraci, dětičky si pochutnaly |:o) (zajic) (hello)
MoňasB 29. 5. 2009, 14:42
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie