Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

JÁHELNÍK

0.0
JÁHELNÍK

Potřebné ingredience

:o)))

Postup přípravy

Maminky, prosím prosím nemáte některá recept na Jáhelník? Viděla jsem ho v pořadu Jste to co jíte, ale už jen upečený a nemám ponětí jaké ingredience tam přesně dali...
Mos by jste mi pomohly. Děkuji moc všem:o)))))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cicmoši 28. 4. 2007, 9:55
Ja to robím pre rodinu presne tak ako ryžový nákyp - len z uvarených jáhel, alebo to robím aj v zdravej variante pre seba, z čerstvého ovocia a sojovým mliečkom, s trstinovým cukrom..... (Y) Normálne skladám uvarené jahly, na to ovocie / može bbyť pomiešané čerstvé zo sušeným/, na to zase jáhly a zalievam to takto : v sojovom mlieku si rozmiešam vanilkový podinkg a 1 velkú polievkoú lyžicu trstinového cukru,alebo melasy, nalejem to na jahelník a vrch jahelníka posypem trstinovým cukrom / nie mmoc husto/ - ten urobí takú karamelovú kůrku na tom - a nechám to zapiecť na 180, asi tak na 30 minut / aby ten puding spevnel/. je to moc dobré, robím to do janskej zapekačky a tu len vytriem servítkom namočeným v olei .... (Y) Inak to myslím aj zodpovedá delenej strave - kytičkám......... (L) (L) (L) tak dobrú chuť.............. (PL) (PL) (PL) (Y)
Jasminka.B 28. 4. 2007, 10:43
@cicmoši ...Katko na jedné straně se stravujete zdravě a na druhé pijete sójové mlíko-což vůbec není zdravé a ve světě se už dávno nepropaguje..a ten vanilkový pudink...samý škrob...tak nevím...
Makitka 28. 4. 2007, 9:59
@cicmoši Katarínko, přesně o to mi šlo, abych to mohla použít v dělené stravě, už se tak stravuji přes rok a jsem spokojená, může se tam dát na zpevnění sušené vajíčko. Ještě jsem se Vás chtěla zeptat, můžou se tam dát ty vločky? Jinak moc děkuji za receptík (L) (Y) (F), jste moc hodná. Maki.
Makitka 28. 4. 2007, 9:51
@ZANYSHOP Jean vy jste zlatíčko (clamp) (F), sice tam nikde nebyly vločky, ale myslím, že se to ze všech receptů dá zkloubit dohromady. Ještě jednou moc děkuji, já jsem na vyhledávání antitalent ;-).Pa Maki.
ZANYSHOP 28. 4. 2007, 9:56
@Makitka Jám mám právě v hlavě zafixováno, že tam dávala Veronika sníh z bílků, taky jsem to nestihla všechno zapamatovat. Pak jsem čekala, že ten recept ještě napíšou a zopakujou . Já se právě na něho chystám ,ale ještě si počkám, jestli Vám jsem nějaká mamča nenapíše nějaký supr odzkoušený recept. Mějte se krásně ...... a jáhlům zdar , Jean (F) (F)
Makitka 28. 4. 2007, 10:02
@ZANYSHOP Jasan, pak mi třeba napište jetli nějaký vyzkoušíte jaký byl :-). Vidíte o tom shěnu jsem to přehlédla, ale já stejně dělím stravu, takže kombinačně by ten sníh nešel, ale moc dddííííkkkkyyyy (K)M.
ZANYSHOP 28. 4. 2007, 9:36
Markét, nebylo to něco podobného ? Taky tam přišel sníh z bílků, ještě jsem ho nezkoušela, ale mám připraven tento recept z netu :....Jean (^) (^) (^) (^) http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JNDMEOGRL9&id_kategorie=JNLRMMP3
Makitka 28. 4. 2007, 9:46
@ZANYSHOP Jean děkuji, ale myslím, že tenhle recept to nebyl, vím, že by tam bílek nedávali a vajíčko tam myslím taky nebylo. Jen jsem v rychlosti zaslechla, že tam byl med, máslo, mylím že mléko, a nevím přesně jestli i vločky. Tak teď jsem z toho v pasti ;-), ale vypadalo to moc dobře a nakonec to pokapali čokoládou a dělali to normálně na velkém plechu.Tak já nevím (6), ale moc vám děkuji, jste zlatíčko (Y) :-) (F).Maki.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie