Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hovezi na celeru s jablky

0.0
Hovezi na celeru s jablky

Potřebné ingredience

plátek hovězího masa , sůl ,kousek celeru, 1/2 malého nakyslého jablka, 1/2 lžičky mouky, citronová šťáva , 10 g másla nebo oleje

Postup přípravy

Naklepaný plátek libového masa osolíme a opečeme nasucho. Maso podlijeme a dusíme asi do poloměkka. Pak přidáme na kousky nakrájený celer a jablko. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme lehce opraženou moukou, podle potřeby rozředíme a povaříme. Šťávu přecedíme, prolisujeme, ochutnáme a případně dochutíme. Podle chuti můžeme zakapat citronovou šťávou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie