Pařez pro našeho dědu (můj první)
Potřebné ingredience
Skvělý mramorový korpus-jak jinak,než od Dáši V.(Onasi) a kořeny jsou z perníkového těsta.
Dvakrát rozkrojený korpus je potřený marmeládou a plněný pudinkovým krémem s Nutelou,na spodní patro jsem ještě dala na kolečka pokrájené banány.
Také celý pařízek jsem potřela krémem,kořeny potáhla čokoládovou polevou a dozdobila "plátky kůry" z mléčné a hořké čokolády.
Hříbky sameťáky a lístky jsou samozřejmě z modelovací hmoty od Arielll.
Moc děkuji za recepty a inspiraci!
...
...
..a příště,až budu mít na přípravu více času,ráda bych na pařezu měla taky takového fešáka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
31. 7. 2009, 22:58
dagana
(upraveno)
1. 8. 2009, 22:55
@Ilonáček
dagana
(upraveno)
31. 7. 2009, 22:34
...moc díky za milé komentíky!
ssonda
(upraveno)
31. 7. 2009, 21:04
federka
(upraveno)
31. 7. 2009, 20:38
krásný pařez i houbičky
Lupitka
(upraveno)
31. 7. 2009, 17:03
dagana
(upraveno)
31. 7. 2009, 22:36
@Lupitka
...moc díky a přeji krásný víkend!
Mach
(upraveno)
31. 7. 2009, 16:43
Moc hezký pařez
Zrušený účet
(upraveno)
31. 7. 2009, 16:37
Skvělýýý pařízek