Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Kuřecí placičky (lze jako oběd i pohoštění pro návštěvu)

0.0
Kuřecí placičky (lze jako oběd i pohoštění pro návštěvu)

Potřebné ingredience

0,5 kg kuřecího masa 3 menší cibule 3 vejce Solamyl sójová omáčka olej (1 lžíce do směsi, olej na smažení) sůl pepř sladká paprika chilli omáčka

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na malé kousíčky, cibuli na drobno. Pak už jen přidáme zbytek ostatních surovin, aby vznikla směs hustá zhruba jako na bramboráky. Lepší je nechat odležet v chladu do druhého dne, ale lze smažit okamžitě. Rozpálíme si olej a malou lžičkou děláme placičky přímo na pánev. Restujeme z jedné a pak z druhé strany. Je to kuřecí maso, takže hotové je to rychle.
Můžete podávat k obědu s bramborama a zeleninovým salátem, k večeři třeba jen s pečivem a výborné jsou placičky i studené - třeba jako pohoštění pro návštěvu.
Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JanaLud 28. 8. 2008, 22:50
Tuhle ňamku taky děláme, pod názvem cikánské placičky. Jen s rozdílem, že cibuli nekrájím na kousky, ale na půlkolečka. S brkaší je to bomba. (radost) (hello)
sophieczech 5. 7. 2008, 19:22
Recept je to výborný, to můžu potvrdit. Jen nechápu, proč jste ho kompletně do posledního slova včetně nadpisu zkopírovala z mých vlastních receptů a vydáváte ho za svůj *-) :-o :-S (6)
lucka27 26. 8. 2008, 7:29
@sophieczech nikdy jsem ho za svůj nevydávala, já ho od někoho dostala a jelikož jsem neměla funkční tiskárnu tak jsem si recept zde pouze uložila a úplně na ně zapoměla
bubík4 19. 1. 2008, 20:29
zítra se na to zase chystám, už se moooooc těším
didli 14. 10. 2007, 12:00
Právě jsme poobědvali,bylo to výborné.Díky (Y)
Bára D. 9. 10. 2007, 16:54
Tak teď jsme dojedli (PL), a můžu říct, že je to super rychlé jídlo (jidlo), dobrůtka (zajic), a zase něco úplně jiného (Y). Díky za recept (F) |:o) (L). Bára (flower) (hello)
bubík4 10. 8. 2007, 15:41
VAŘILA JSEM UŽ PODRUHÉ A NEMĚLO TO JEDINOU CHYBU (Y) DNESKA JSEM TO VAŘILA U TCHÁNOVCŮ, CHVÁLILI SI TO MOC VŠICHNI!!! DÍKY ZA RECEPTÍK A MŮŽU JEN A JEN DOPORUČIT (Y) (Y) (clamp) (clamp) |:o) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie