Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kuřecí čtvrtky ve vlastní šťávě

0.0
Kuřecí čtvrtky ve vlastní šťávě

Potřebné ingredience

Na 2 porce:
2 kuřecí stehna nebo čtvrtky, 1 kostku slepičího bujónu, olej, máslo, sůl, česnekové koření, grilovací koření, kmín, rýži

Postup přípravy

Kuře očistíme, posolíme, posype česnekovým kořením, grilovacím kořením a kmínem, podlijeme olejem, nahoru dáme plátek másla, přidáme slepičí bujón a podlijeme vodou, dáme dusit pod pokličkou do trouby na max. do měkka. Až je měkké, sundáme pokličku a necháme opéct.

Podáváme s rýží.

Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie