Zobrazit přihlášovací formulář

Dortík ........jen tak ze zbytků

0.0
Dortík ........jen tak ze zbytků

Potřebné ingredience

Dortík je udělaný ze zbytků - okraje z dortu Canada.

Postup přípravy

Nevěděla jsem co s těmi okraji, tak jsem to prostě spojila a udělala takový bochánek. Udělala jsem si takový nácvik na příště, až budu dělat kulatý dortík. Přidala jsem pár ozdůbek a sotva jsem ho dodělala .............přišly holky (sousedka a kámoška), tak jsme dortík načaly ke káviččce. Přidaly se děti ..............a jen se zaprášilo. Byl mňam, mňam. Musím poznamenat, že potahovou hmotu jsem dělala z bonbónků marshmellou (bonbónky, sušené mléko, mletý cukr a mandlové aroma). Já dávala tedy více toho sušeného mléka, aby to nebylo tak sladké a toho aroma jsem dala také dost. A výsledek byl úžasný. Potahovou hmotu mi každý chválil. Měla výtečnou chuť. Děti se jen olizovaly a manžela jsem musela odhánět plácačkou, jako mouchu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Eiculka 27. 8. 2009, 17:09
No holky,podotykam,ze zmizel moc rychle,protoze kdyz jsem prisla na kavicku ze ochutnam,mohla jsem si nechat jen zdat :'(
lukinka 27. 8. 2009, 23:14
@Eiculka Je mi to moc líto :-( :-( :-(, ale byl fakt božský. Ten korpus od Dáši prostě nemá konkurenci. Ty další jsem dělala stejné a všichni žasli. Už mám dokonce nabídky. ;-) ;-) ;-) A ty krémy, co jsi mi poradila, no boží. Jeden světlý,nastavovaný kaší podle tebe (jen dělaný s hl. moukou- je nádherně hladký) a pak tmavý dělaný z té Mileny. (zajic) (zajic) No, ke kávičce (C) nic lepšího.
Ilonáček 19. 8. 2009, 11:03
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
gigounka 19. 8. 2009, 8:25
úžasnýýýýýýýýýý (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 19. 8. 2009, 7:09
Moc moc moc povedený zbytkáček (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie