Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Maso v alobalu

0.0
Maso v alobalu

Potřebné ingredience

jakékoliv plátky masa
brambory
plátkový sýr (i uzený)
sůl
pepř
kmín

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme kusy alobalu (asi 40cm dlouhé), na každý kápneme olej a rozetřeme po celé ploše. Doprostřed alobalu dáme očištěné, nakrájené syrové brambory, osolíme a okmínujeme. Na brambory položíme naklepaný osolený a opepřený plátek masa a navrch dáme kus tvrdého sýra (může být i uzený). Alobal zabalíme jako balíček a dáme do trouby na plech asi na 40min. při teplotě 200st.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie