Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Dobré pomazánky na chlebíčky

0.0
Dobré pomazánky na chlebíčky

Potřebné ingredience

1.Čertova pomazánka
2.Tuńáková pomazánka
3.Pivní pomazánka

Postup přípravy

Velký uzenáč nebo uzená makrela
50 g majolky
2 natvrdo vařená vejce
sladkokyselá okurka
paprika sterilovaná v oleji
kousek cibule
hořčice
citronová šťáva
sůl Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.
Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Necháme proležet
2.
185 g tuňáka ve vlastní šťávě
185 g tuňáka v oleji
100 g másla
5 lžic majolky
1 cibule
1 brambora vařená ve slupce
2 vejce vařené natvrdo
1 lžička hořčice
bílý pepř, sůl Tuňáka vidličkou rozmačkáme a rozetřeme s máslem. Přidáme nakrájenou cibuli a majolku. Bramboru oloupeme a nastrouháme, vejce nasekáme a přimícháme do směsi spolu s hořčicí. Vše důkladně propracujeme a dochutíme pepřem a solí.
3.
1 měkký tvaroh
1 Niva
1 dl světlého piva
4 stroužky česneku
1 cibule
1 lžička pálivé papriky
1 lžička sladké papriky
sůl Tvaroh smícháme s jemně nastrouhanou Nivou, přidáme prolisovaný česnek, drobně nakrájenou cibuli, papriky, pivo a vše promícháme, dle potřeby osolíme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 17. 9. 2009, 15:09
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie