Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Pikantní křidýlka

0.0
Pikantní křidýlka

Potřebné ingredience

8 lžic sojové omáčky tmavé | 1 lžíce medu | 4 str. česneku | špetička chilli | sůl | 1 kg kuřecích křidélek | Dip | 4 lžíce Majonézy Hellmann´s | 2 lžíce zralého manga | 1 lžíce šťávy z limetky | 1 lžička šťávy ze zázvoru | snítka koriandru /nemusí být

Postup přípravy

V míse smícháme sójovou omáčku s medem, prolisovaným česnekem, chilli kořením a solí. Do připravené marinády vložíme křidélka, důkladně promícháme a necháme marinovat (nejlépe přes noc). Marinovaná křidélka ugrilujeme do měkka, během pečení je potíráme zbylou marinádou (kůže by měla být křupavá, karamelově hnědá). Podáváme s dipem z Majonézy Hellmann´s, rozmačkaného manga, limetkové šťávy, šťávy ze zázvoru (asi 3 cm zázvoru oloupeme, nastrouháme na jemno a rukou vymačkáme) a nasekaného koriandru.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 18. 9. 2009, 13:41
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie