(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
HRNEČKOVÁ BUBLANINA
Potřebné ingredience
1 hrnek hladké mouky a 1 hrnek hrubé mouky (myslím že by šlo použít místo toho 2 hrnky polohrubé mouky), 1 hrnek moučkového cukru, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 1 prdopeč, (pro vláčnost můžeme přidat 1 jogurt nebo šlehačku), ovoce, cukr+mouka+olej
Postup přípravy
Všechny přísady smícháme -vznikne řidké těsto, nalijeme do vymyzaného a hrubou moukou vysypaného plechu. Poklademe ovocem a posypeme posypkou (množství záleží na vás ......já měla necelý hrnek moučkového cukru, to samé množství polohrubé (hrubé) mouky a cca 4 lžíce oleje).
Pečeme při 170 °C cca 30 minut (já to pekla 35 minut).
Pečeme při 170 °C cca 30 minut (já to pekla 35 minut).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vojtula
(upraveno)
16. 6. 2017, 22:12
Ivakov
(upraveno)
2. 9. 2011, 12:41
Bublaninu podle Vašeho receptu peču už dlouho, jednou jsem neměla polohrubou mouku a hledala jsem něco z jiné a narazila jsem na Váš recept. Od té doby jinou nepeču. Manžel má rád jen kynutý táč, ale tuhle si dá s chutí taky. Dneska máme se švestkama. Děkuji za recept, moc chválím
Stepuska
(upraveno)
28. 7. 2010, 8:10
fantastická
Jelenik
(upraveno)
10. 3. 2010, 19:10
Vyborna Prave jsem ji spachala s ananasem a je
Ilonáček
(upraveno)
25. 9. 2009, 14:47
marbrix
(upraveno)
24. 9. 2009, 20:31