(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Sumec na prkénku
Potřebné ingredience
3x korpus světlý na plechu ze 4vajec, 2x kakaový korpus ze 4vajec/viz recepty/, krém z ledových kaštanů,hmota od Zdenky
Postup přípravy
Prkénko je ze dvou placek proložené krémem. Obrys sumce jsem nakreslila na papír, vystřihla a vykrojila z placek....poskládala na sebe. Ze zbytku korpusu jsem udělala punčovinu a sumce dotvarovala. Potřela krémem a druhý den ztuhlého potáhla hmotou, nechala ztuhnout a večer jsem potáhla prkénko, natřela a přenesla na něho sumce... pak ho poťapkala a dozdobila. Manžel udělal háček s návnadou....ještě je podepřená párátkem....to pak samozřejmě oddělám:o) Inspiraci jsem našla u Arielll...tímto jí děkuji!!!! Úlovek měl 6kg...
Vytvarovaný a pomazaný sumec před potažením....chtěla jsem fotit postup, ale byla jsem do toho tak zabraná, že jsem na to úplně zapomněla:o))
zepředu....
pohled zezadu...
ocásek...
....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
akin77
(upraveno)
5. 10. 2009, 20:02
Marcel, je krásný!
maarci.k
(upraveno)
6. 10. 2009, 12:21
@akin77
Veru děkuju
Ilonáček
(upraveno)
4. 10. 2009, 21:02
to je macek
maarci.k
(upraveno)
5. 10. 2009, 7:49
@Ilonáček
Ilonko díky
gonzar
(upraveno)
4. 10. 2009, 17:03
Marci, nádherný sumec se ti podařil. Prkénko nemá chybu a líbí se mi citron.
maarci.k
(upraveno)
5. 10. 2009, 7:49
@gonzar
Alenko děkuju
jazavka
(upraveno)
4. 10. 2009, 15:59
...nema chybu, je perfektny...
maarci.k
(upraveno)
4. 10. 2009, 16:16
@jazavka
děkuju Jaru
akr
(upraveno)
3. 10. 2009, 12:01
perfektní
maarci.k
(upraveno)
3. 10. 2009, 12:30
@akr
Leni díky
xara
(upraveno)
3. 10. 2009, 11:26
Krásný!!! Ale myslím, že je to spíš sumec než kapr
maarci.k
(upraveno)
3. 10. 2009, 12:29
@xara
myslím sumec a píšu kapr díky za upozornění ale jsem ráda, že je poznat sumec
darinka30
(upraveno)
3. 10. 2009, 11:25
super....
maarci.k
(upraveno)
3. 10. 2009, 12:30
@darinka30
Dari díky