Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

KŘUPÁVÉ KUŘE S JARNÍ NÁDIVKOU

0.0
KŘUPÁVÉ KUŘE S JARNÍ NÁDIVKOU

Potřebné ingredience

Ingredience: Kuře 1 nebo 2, sůl, pepř, paprika, rozmarýn, citron, hnědý cukr nebo med, olivový olej, sojovka, cibule.

Postup přípravy

Postup: Kuře opláchneme, očistíme, rozkrojíme spodní část kuřete tak, aby bylo rozložené v jednom kuse a na horní straně byla kůže spojená s prsíčky. Dobře okořeníme po všech stranách - solí, čerstvě mletým pepřem, sl. paprikou a rozmarýnem, vrchní kůžičku pokapeme citronem, malinko posypeme hnědým cukrem nebo zalijeme medem a zakapeme olivovým olejem a sojovkou. Do UP Lasagně po dně vložíme část výše uvedené nádivky, poklademe kroužky cibule a nakonec vložíme okořeněné kuře stranou s kůží nahoru, přiklopíme a dáme do předehřáté trouby na cca 45. min na 180 st. Podáváme se špenátem a jarními zeleninovými knedlíky.

Výrobky TW: Nůž šéfkuchaře, Prkénko, Ultra plus, Mlýnek na koření.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 15. 10. 2009, 11:39
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie