(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Kuře pečené pod peřinkou

Potřebné ingredience
kuře , nebo kuřecí díly, 10 dkg anglické slaniny, 4 žampiony, 1 větší brambor, 3 stroužky česneku, 1 větší cibule, koření: grilovací, majoránka, paprika červená, troška másla
Postup přípravy
Omyté kuřecí díly osolíme, okořeníme grilovačkou, majoránkou, červenou paprikou. Dáme do pekáče ve kterém je na plátky nakrájené máslo a žampiony a cibule a brambor na kostičky. Poté kuře poklademe plátky česneku, přikryjeme anglickou slaninou, podlijeme troškou vody a pečeme zakryté doměkka. Až je kuře téměř hotové, poklop odkryjeme a kuře trošku dogrilujeme ať má krásnou barvičku.
Tento recept mám od kamarádky Ivy ( Ivkoc ID 141895) tady z MMB, tímto ji mooooooooc děkuju za super recept, který opravdu báječně chutná.
Tento recept mám od kamarádky Ivy ( Ivkoc ID 141895) tady z MMB, tímto ji mooooooooc děkuju za super recept, který opravdu báječně chutná.

takto vypadá obrané od kostí na talíři s červenými brambory
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

bedla7
(upraveno)
24. 11. 2020, 13:19



nahlásit