Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Kuře pečené pod peřinkou

0.0
Kuře pečené pod peřinkou

Potřebné ingredience

kuře , nebo kuřecí díly, 10 dkg anglické slaniny, 4 žampiony, 1 větší brambor, 3 stroužky česneku, 1 větší cibule, koření: grilovací, majoránka, paprika červená, troška másla

Postup přípravy

Omyté kuřecí díly osolíme, okořeníme grilovačkou, majoránkou, červenou paprikou. Dáme do pekáče ve kterém je na plátky nakrájené máslo a žampiony a cibule a brambor na kostičky. Poté kuře poklademe plátky česneku, přikryjeme anglickou slaninou, podlijeme troškou vody a pečeme zakryté doměkka. Až je kuře téměř hotové, poklop odkryjeme a kuře trošku dogrilujeme ať má krásnou barvičku.

Tento recept mám od kamarádky Ivy ( Ivkoc ID 141895) tady z MMB, tímto ji mooooooooc děkuju za super recept, který opravdu báječně chutná.

takto vypadá obrané od kostí na talíři s červenými brambory

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 24. 11. 2020, 13:19
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie