Čertova pomazánka
Postup přípravy
Velký uzenáč nebo uzená makrela
50 g majolky
2 natvrdo vařená vejce
Sladkokyselá okurka
Paprika sterilovaná v oleji
Kousek cibule
Hořčice
Citrónová šťáva
Sůl
Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.
Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Necháme proležet.
50 g majolky
2 natvrdo vařená vejce
Sladkokyselá okurka
Paprika sterilovaná v oleji
Kousek cibule
Hořčice
Citrónová šťáva
Sůl
Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.
Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Necháme proležet.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé