Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Slaný dort

0.0
Slaný dort

Potřebné ingredience

Forma na srdce,mikroten. folii, toustový chleba,20 dkg pařížského salátu,20 dkg pikantní sýrové pomazánky,15 dkg nivové pomazánky,eidam 45%,šunka,poličan,vejce,sterilovaná mrkvička s hráškem a chuť do práce :-)

Postup přípravy

Do formy si dáme folii (alobal),aby to šlo lépe vytáhnout z formy,na dno naskládáme toustový chleba,potřeme pařížským salátem,dáme druhou řadu toustového chleba,potřeme pikantní sýrovou pomazánkou a dáme další vrstvu toust. chleba.Přikryjeme folií a necháme do druhého dne uležet v lednici,vrch můžeme něčím rovnoměrně zatížit,já jsem naskládala heru a máslo :-) .Druhý den si v mikrovlnce roztopíme sýr a vyválíme placku,vyndáme proleželý toustový korpus z formy,potřeme nivovou pomazánkou a naformujeme rozválený vláčný sýr.Vrch dortu nazdobíme podle fantazie nebo podle hodně ispirativních obrázků tady na MMB :-).Není to náročné a určitě to potěší ty co nemají rádi sladké . . . .

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 29. 12. 2009, 13:31
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
cherba 22. 12. 2009, 22:46
(Y) (Y) (Y) krásný slaňák (clamp) (clamp) (clamp)
gabsa 22. 12. 2009, 11:22
super nápad s formou, a určitě byl vynikající (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
BlackAngel777 22. 12. 2009, 17:56
@gabsa Byl výborný (Y),jen se po něm zaprášilo . . .fantazii se meze nekladou,každý si tam dá co má rád . . .ten toustový chlebík si pěkně nasákl ten pařížák a jen se to rozplývalo . . .Dělala jsem to mé drahé polovičce k svátku |:o) a móóóc mu chutnal . . .

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie