(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Králičí předek na kyselo (jednoduché)

Potřebné ingredience
Ingredience:
1 králičí předek
pokud máme srdíčko a játra, můžeme přidat
malá cibule
5 kuliček pepře
5 kuliček nového koření
2 hřebíčky
2 bobkové listy
sůl
hladká mouka
máslo nebo kyselá smetana
ocet
Postup přípravy
Příprava:
Předek (případně vnitřnosti) s kořením, cibulí vcelku a solí dáme uvařit doměkka, nejlépe v papiňáku. Vyjmeme, po vychladnutí maso obereme a nakrájíme nadrobno. Zcezený vývar já přiliju mléko a šlehačku potom zahustíme a) buď světlejší jíškou, a po provaření dochutíme octem, případně dosolíme nebo b) moukou rozmíchanou v kysané smetaně.Do polévky přidáme maso a prohřejeme.
Stejně lze použít například skelet z králíka, z něhož jsme maso okrájeli a použili na čínu.
Předek (případně vnitřnosti) s kořením, cibulí vcelku a solí dáme uvařit doměkka, nejlépe v papiňáku. Vyjmeme, po vychladnutí maso obereme a nakrájíme nadrobno. Zcezený vývar já přiliju mléko a šlehačku potom zahustíme a) buď světlejší jíškou, a po provaření dochutíme octem, případně dosolíme nebo b) moukou rozmíchanou v kysané smetaně.Do polévky přidáme maso a prohřejeme.
Stejně lze použít například skelet z králíka, z něhož jsme maso okrájeli a použili na čínu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

tomulinecek
(upraveno)
2. 1. 2010, 11:26
nam,nam
dala bych si hned,asi taky udělám
králík je v mražáku





nahlásit