(recept
si oblíbilo 84 návštěvníků)
KUŘECÍ MINUTKOVÝ GULÁŠ S BRAMBORÁČKY(JAKO ČÍNA)
Potřebné ingredience
2-3 kuř. prsní řízky,5 čerstvých žampionů,1 pórek,1 stroužek česneku, nebo i víc,sl. mletá paprika, kari, majoránka, sůl, pepř,kečup,sl. bujon,steril. kapie, hl. mouka Bramboráčky: brambory, vejce, česnek, majoránka, pepř, sůl, mléko, hl. mouka
Postup přípravy
Nakrájím řízečky na tenké proužky, očištěné žampiony na plátky, pórek na kolečka. Na oleji orestuji osolené, opepřené maso, po chvíli přidám žampiony, po chvíli pórek.Pak přidáme drcený česnek, kari, majoránku, sl. papriku,kapie,kečup, podlijeme vývarem a chvíli povaříme. Moukou zaprášíme podle potřeby.
Příloha: klasické malé bramboráčky
Dnes jsem dělala poprvé a budu ho dělat často. Chutná jako hospodská čína.
Recept není můj, je z časopisu Pošli recept.
Příloha: klasické malé bramboráčky
Dnes jsem dělala poprvé a budu ho dělat často. Chutná jako hospodská čína.
Recept není můj, je z časopisu Pošli recept.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jananovazak
(upraveno)
8. 2. 2018, 11:07
DanušaP
(upraveno)
21. 9. 2013, 17:39
zase kečup
laskonka333
(upraveno)
21. 9. 2013, 16:26
Martina Gr
(upraveno)
21. 9. 2013, 16:20
bezvamamky
(upraveno)
21. 11. 2011, 22:42
Vynikající
jilly
(upraveno)
14. 2. 2010, 9:24
vocilka
(upraveno)
26. 1. 2010, 0:39
Vypadá to skvěle, nemohla by si nějaká kuchařinka dát tu práci a napsat mi orientačně, jak dlouho v které fázi restovat a vařit? Případně moc díky!
PajaG
(upraveno)
27. 1. 2010, 11:16
@vocilka
Ono to není potřeba dlouho restovat a vařit. Masíčko restuji tak dlouho, dokud celé jakoby nezbělá, případně ho ochutnám. Ale že je na malé kousky, myslím si, že to trvá tak 5 miutek. Žampiony také restuji do změknutí a porek taky, nesmí být takový křupavý. Klidně žampiony 5 minut, pór taky.a nakonec to povařím také asi 5 minut. Je to opravdu jen orientačně, nevím jak jinak to popsat. ale celkově ta čína je rychle hotová. poprvé až to vyzkoušíte, vychytáte a příště už budete vědět. Hodně zdaru přeje Pavla.
Martitina
(upraveno)
25. 1. 2010, 23:09
Tak to vypadá velmi dobře a určitě to bude i vynikající, určitě vyzkouším
poppysek
(upraveno)
25. 1. 2010, 9:41
pavlíkmacík
(upraveno)
23. 1. 2010, 22:12
vypadá to skvěle bramboráčky jako přílohu dávám k zelí a uzenému..s guláškem to musí být také vynikající