(recept
si oblíbilo 83 návštěvníků)
KUŘECÍ MINUTKOVÝ GULÁŠ S BRAMBORÁČKY(JAKO ČÍNA)

Potřebné ingredience
2-3 kuř. prsní řízky,5 čerstvých žampionů,1 pórek,1 stroužek česneku, nebo i víc,sl. mletá paprika, kari, majoránka, sůl, pepř,kečup,sl. bujon,steril. kapie, hl. mouka Bramboráčky: brambory, vejce, česnek, majoránka, pepř, sůl, mléko, hl. mouka
Postup přípravy
Nakrájím řízečky na tenké proužky, očištěné žampiony na plátky, pórek na kolečka. Na oleji orestuji osolené, opepřené maso, po chvíli přidám žampiony, po chvíli pórek.Pak přidáme drcený česnek, kari, majoránku, sl. papriku,kapie,kečup, podlijeme vývarem a chvíli povaříme. Moukou zaprášíme podle potřeby.
Příloha: klasické malé bramboráčky
Dnes jsem dělala poprvé a budu ho dělat často. Chutná jako hospodská čína.
Recept není můj, je z časopisu Pošli recept.
Příloha: klasické malé bramboráčky
Dnes jsem dělala poprvé a budu ho dělat často. Chutná jako hospodská čína.
Recept není můj, je z časopisu Pošli recept.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jananovazak
(upraveno)
8. 2. 2018, 11:07



nahlásit
DanušaP
(upraveno)
21. 9. 2013, 17:39
zase kečup

nahlásit
laskonka333
(upraveno)
21. 9. 2013, 16:26

nahlásit
Martina Gr
(upraveno)
21. 9. 2013, 16:20





nahlásit

bezvamamky
(upraveno)
21. 11. 2011, 22:42
Vynikající

nahlásit

jilly
(upraveno)
14. 2. 2010, 9:24

nahlásit

vocilka
(upraveno)
26. 1. 2010, 0:39
Vypadá to skvěle, nemohla by si nějaká kuchařinka dát tu práci a napsat mi orientačně, jak dlouho v které fázi restovat a vařit? Případně moc díky!

nahlásit

PajaG
(upraveno)
27. 1. 2010, 11:16
@vocilka
Ono to není potřeba dlouho restovat a vařit. Masíčko restuji tak dlouho, dokud celé jakoby nezbělá, případně ho ochutnám. Ale že je na malé kousky, myslím si, že to trvá tak 5 miutek. Žampiony také restuji do změknutí a porek taky, nesmí být takový křupavý. Klidně žampiony 5 minut, pór taky.a nakonec to povařím také asi 5 minut. Je to opravdu jen orientačně, nevím jak jinak to popsat. ale celkově ta čína je rychle hotová. poprvé až to vyzkoušíte, vychytáte a příště už budete vědět. Hodně zdaru přeje Pavla.

nahlásit
Martitina
(upraveno)
25. 1. 2010, 23:09
Tak to vypadá velmi dobře a určitě to bude i vynikající, určitě vyzkouším



nahlásit

poppysek
(upraveno)
25. 1. 2010, 9:41

nahlásit

pavlíkmacík
(upraveno)
23. 1. 2010, 22:12












nahlásit