(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Kuřecí v bramboráku

Potřebné ingredience
prsa, sůl, pepř, paprika, cibule, rajče, česnek, kečup, sójovka bramborákové těsto: brambory,vajíčka, česnek, cibule, sůl, pepř, majoránka, trochu strouhanky a mouky
Postup přípravy
Na cibulce opíct kousky masa, osolit, opepřit, polít sójovkou, nakrájet zeleninu, až bude maso hotové, dát ji k tomu, polít kečupem a trochu podlít vodou. Nechat trochu vydusit, aby byla směs tak akorát. Z bramborákového těsta udělat velké bramboráky. Bramborák naplnit směsí a podávat se zeleninou. Je to rychlovka a moooc dobrá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lidare
(upraveno)
28. 7. 2019, 10:17


nahlásit
laskonka333
(upraveno)
5. 9. 2016, 16:49


nahlásit

MartinaH
(upraveno)
20. 12. 2010, 15:29
Lucinko, díky za skvělý receptík
Pro velký úspěch jsem dělala minulý týden 2 x
Starší syn se po tom mohl utlouci, akorát to chtěl bez té zeleniny. Díky a určitě vyzkouším více Vašich receptů, samé dobroty
Hezké Vánoce










nahlásit