Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

KUŘECÍ PRSA V BRAMBORÁKU

0.0
KUŘECÍ PRSA V BRAMBORÁKU

Potřebné ingredience

kuřecí prsa, sůl , pepř, bramborákové těsto jak kdo má rád, olej na smažení

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej , na něm opečeme maso z obou stran a vyndáme z pánve.Pak na pánev naběračkou nalijeme trochu těsta a upravíme tak, aby vznikla placka o málo větší než je maso. Na těsto položíme plátek opečeného masa a zalijeme dalším těstem. Opečeme z obou stran dozlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lomačka 18. 1. 2012, 17:31
*-) propečese to *-)
violka60 18. 1. 2012, 19:41
@lomačka Mäso sa najprv opečie.....takže sa len pečie zemiakové cesto :)
veuda1 18. 1. 2012, 17:56
@lomačka no jasně, tomu se říká rarášci - alespoň u nás a jezdim na to do jedné rest. pravidelně :^) (zajic), je to výborný ...pokud se správně okoření
broni77 18. 1. 2012, 18:05
@veuda1 já to znám jako kuřecí řízek Ondráš, rarášky znám jako něco jiného :-)
Lenka 121 18. 1. 2012, 18:27
@broni77 Prvně se kuřecí prsa trošku opečou a pak se dají mezi bramborákové těsto. Nemějte strach propeče se :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie