Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kuře v kabátě

0.0
Kuře v kabátě

Potřebné ingredience

4 lžíce olivového oleje, 200g drobných žampionů, hrst nasekané petrželky, 1 velký stroužek česneku, 400g balení listového těsta, 4 kuřecí prsíčka bez kůže, 1 rozšlehané vejce, sůl, pepř

Postup přípravy

1. v pánvi rozpalte 2 lžíce oleje a na vysokém plameni v něm smažte žampiony, dokud nezhnědnou. Přidejte petržel i rozmačkaný česnek a vše důkladně promíchejte, osolte a opepřete; odstavte, aby směs trochu vychladla. Troubu předehřejte na 220°C.
2. těsto nakrájejte na čtvrtky, rozválejte a přes střed každého kousku příčně položte kuřecí prsíčka. Na ně navršte houbovou směs a zakápněte zbytkem oleje. Protilehlé rohy těsta přelože přes náplň tak, aby se kraje těsně překrývaly a stisknutím je spojte. Vzniklé taštičky potřete rozšlehaným vejcem.
3. balíčky dejte na plech a pečte půl hodiny, až se těsto trochu nafoukne a zezlátne. Před podáváním nechte taštičky chvíli odpočinout.

Přeji Vám dobrou chuť :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Manki 14. 12. 2008, 10:21
Dnes to jdu dělat na obídek, už to mám vyzkoušené a je to výborné.
iveta.pazderova 25. 9. 2007, 19:43
Zuzanko.Dneska jsem dělala to kuřátko.Místo žampionů jsem dala čerstvé houbyčky.Je to (Y) (Y)Bylo to moc dobré (clamp) (clamp).Děkuju za recept. (F) (F) (F) (F)
Suzy 29. 9. 2007, 8:24
@iveta.pazderova Ivet děkuji, jsem moc ráda, že Vám chutnalo! :-) Čerstvé houby jsou určitě super nápad a zvláště, když rostou (smich) (Y) (Y) (flower) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie