(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
KUŘE KAČATORE

Potřebné ingredience
1 lžíce česnekového oleje(pokud nemáte,udělejte si ho sami),jarní cibulka(může být i normální cibule nebo pórek),2 plátky anglické slaniny,kuřecí stehna bez kosti a kůže,1/2 sklenky bílého vína,1 plechovka steril.rajčat,bobkový list,trochu cukru,soli,rozmarýn,1 plechovka bílých steril.fazolí
Postup přípravy
Na lžíci česnekového oleje(pokud nemáme dáme olivový a do něj rozetřeme 1 stroužek česneku)zpěníme cibulku,anglickou slaninu nakrájenou na proužky a přidáme maso nakrájené na kousky.Orestujeme,osolíme a přidáme víno,rajčata,bobkový list,cukr,rozmarýn=vše dusíme pod pokličkou asi 20 min.Na konec přidáme propláchlé fazole a necháme je jen prohřát.
Podáváme s těstovinou,pečivem...jak kdo má rád.
JE TO VELMI RYCHLÉ A NENÁROČNÉ SE ZAJÍMAVOU CHUTÍ.
Podáváme s těstovinou,pečivem...jak kdo má rád.
JE TO VELMI RYCHLÉ A NENÁROČNÉ SE ZAJÍMAVOU CHUTÍ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé