(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kuřecí uzená dobrůtka -MOOC DĚKUJI-Bibinka (Janinka)

Potřebné ingredience
Suroviny: 2 uzená kuřecí stehna, 5 žampiónů, 1 menší pórek, 1 lahůdková cibulka, 2 hrstě lusků zelených fazolek, 2 stroužky česneku, 1 lžíce provensálského koření, 300 ml drůbežího vývaru(podle toho kolik chceme šťávy), olivový olej, 1 lžíce Solamylu, sůl.
Postup přípravy
Postup:
Stehna si obereme a natrháme na kusy, pór a lahůdkovou cibulku nakrájíme na kolečka, žampióny s česnekem na plátky a dlouhé fazolky překrájíme na trochu menší. Na hlubší pánev si nalijeme trochu oleje, dáme pórek, česnek s lahůdkovou cibulkou a chvíli smažíme. Pak přidáme natrhané maso, žampióny, fazolky, posypeme provensálským kořením a tak 10 minut prohříváme. Dál zalijeme vývarem ve kterém si rozpustíme Solamyl, dosolíme, mícháme a necháme ještě 15 minut dusit a máme hotovo.
Stehna si obereme a natrháme na kusy, pór a lahůdkovou cibulku nakrájíme na kolečka, žampióny s česnekem na plátky a dlouhé fazolky překrájíme na trochu menší. Na hlubší pánev si nalijeme trochu oleje, dáme pórek, česnek s lahůdkovou cibulkou a chvíli smažíme. Pak přidáme natrhané maso, žampióny, fazolky, posypeme provensálským kořením a tak 10 minut prohříváme. Dál zalijeme vývarem ve kterém si rozpustíme Solamyl, dosolíme, mícháme a necháme ještě 15 minut dusit a máme hotovo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé