Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Bleskovka

0.0
Bleskovka

Potřebné ingredience

Kupovaný piškotový korpus (nebo si ho upečeme), šlehačka, ztužovač šlehačky, pudink bez vaření Oetker, jakýkoliv kompot z tvrdého ovoce, nejlépe ananasový.

Postup přípravy

Postup je fakt bleskový, zejména když použijeme kupovaný korpus. Pak vezmeme jakoukoliv nádobu, kterou lze uzavřít poklopem. Já použila nerezový vysoký hrnec s pokličkou. Do nádoby dáme šlehačku, ztužovač, kompot i se šťávou a pudink bez vaření zn. Oetker, promícháme a pak uzavřeme nádobu a asi 15x hodně protřeseme. Tím je krém na korpus hotový, natřeme a můžeme nastříkat šlehačkou a posypat grankem. Výborné a hlavně blesková příprava (max. 10 minut). Lze použít i jiné pevné ovoce. Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie