(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Těstovinový salát s tuňákem

Potřebné ingredience
100 g špaget, 1 lžíce soli, 1 lžička oleje, 200 g tuńáka v oleji, 2 zelené paprikové lusky, 250 g rajčat, 100 g majonézy, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce sladké papriky, 50 g bílého jogurtu, 1/2 lžičky cukru, pepř, 2 lžíce nadrobno nakrájené pažitky
Postup přípravy
Špagety uvaříme se solí a olejem. Propláchneme studenou vodou, aby se nelepily a pokrájíme.
Smícháme majonézu s kečupem, paparikou, jogurtem a cukrem, osolíme a opepříme.
Maso z tuňáka rozdrobíme a promícháme s tekutinou z konzervy .
Paprikové lusky rozkrojíme na čtvrtky, odsemeníme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Z rajčat odstraňte střed a dužninu, nakrájejte na osminky. Nakonec smíchejte zeleninu a těstoviny s tuňákem a vzniklý salát přelijte tomatovou majonézou.
Smícháme majonézu s kečupem, paparikou, jogurtem a cukrem, osolíme a opepříme.
Maso z tuňáka rozdrobíme a promícháme s tekutinou z konzervy .
Paprikové lusky rozkrojíme na čtvrtky, odsemeníme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Z rajčat odstraňte střed a dužninu, nakrájejte na osminky. Nakonec smíchejte zeleninu a těstoviny s tuňákem a vzniklý salát přelijte tomatovou majonézou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé