(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Jablečná rychlovka...aneb hodně ošizené hraběnčiny řezy :-D

Potřebné ingredience
600g mouky (směs polohrubé a hladké. zhruba půl na půl), 400g Hery, 200g cukru, ( pokud chcete můžete přidat prdopeč..), jablka, skořice
Postup přípravy
Z mouky, cukru a hery uděláme drobenku..
Polovinu dáme na plech, na to nastrouháme jabka a posypeme skořicí a pak dáme zbytek drobenky..
Já prdopeč nedávám.. Nějak mi v té buchtě vadí.. Cítím takovou divnou chut v puse..Takže buchta není vysoká..
Ale záleží na vás... Když ho dáte, bude buchta vyšší :-) a nadýchanější :-)
Polovinu dáme na plech, na to nastrouháme jabka a posypeme skořicí a pak dáme zbytek drobenky..
Já prdopeč nedávám.. Nějak mi v té buchtě vadí.. Cítím takovou divnou chut v puse..Takže buchta není vysoká..
Ale záleží na vás... Když ho dáte, bude buchta vyšší :-) a nadýchanější :-)

Detail
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chucky 1111
(upraveno)
20. 3. 2011, 9:25
já mám dolejší část neupečenou čím by to bylo?Plech jsem vymazala a na to nasypala sypkou směs

nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
25. 3. 2011, 21:47
@chucky 1111
zkuste píct pomaleji a pak přidat at je nahoře hezky růžová

nahlásit
HADROMANIE
(upraveno)
20. 3. 2011, 6:23
Já prdopeč nedávám.. Nějak mi v té buchtě vadí.. Cítím takovou divnou chut v puse..-jestli myslíte takovou tu štiplavou chuť na jazyku , tak to mám taky.Kvůli tomu jsem tuto buchtu již dlouho nepekla.Nedat prášek mne nenapadlo...díky!L.
nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
25. 3. 2011, 21:46
@HADROMANIE





nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
1. 4. 2010, 22:19








nahlásit