(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Rumáček

Potřebné ingredience
8 vajec,60 dkg cukru,60 dkg polohrubé mouky,1 máslo či hera,20 lžic mléka,8 lžic rumu,1 prášek do pečiva.Pak ještě budete potřebovat klasický máslový krém,marmeládu já dávám JAHŮDKU od HAMÉ pěkně se roztírá,červenou potravinářskou barvu,čokoládovou polevu ,rumovou polevu a asi 1/4 litru rumu na porumování placek.
Postup přípravy
Celé vejce šlehejte s cukrem s mlékem a rumem do pěny.Poté lehce vmíchejte rozpuštěný tuk a mouku s práškem do pečiva. Rozdělte si těsto na tři díly a 1 díl obarvěte. Všechny postupně upečte. Po vycladnutí začněte se skládáním.Žlutá placka-porumovat nešetřit pěkně je natřete :) -marmeláda-krém- červená porumovaná placka -krém-žlutá porumovaná placka-marmeláda.Na ní natřete rumovou polevu a tu pocákejte čokoládovou polevou. Hotovo DOBROU CHUŤ.Je toho dost tak se hodí na oslavy,svatby atd.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hnědovláska
(upraveno)
14. 4. 2010, 18:52






nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
14. 4. 2010, 15:07






nahlásit