Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

SALAMANDR

0.0
SALAMANDR

Potřebné ingredience

30dkg tvrdeho syru + 10dkg na posypani, 30dkg mekkeho salamu (tocenak, gothaj, atd.), 10-15dkg cervene papriky (muze byt i sterilovana), 1 vetsi cibule, kecup

Postup přípravy

Vsechny ingredience pomeleme na masovem mlynku. Dle chuti osolime, opeprime a pridame kecup.
Vse dukladne promichame a zapeceme na housce/rohliku/chlebu.
Tesne pred koncem posypeme jeste zbylym syrem a nechame na chvilku zapect, dokud se syr neroztece.

Vyborna chutovka nebo jednoducha vecere - doporucuji!:)

Dobrou chut...!:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mysmilena 17. 1. 2019, 18:20
Na něj jsem chodila do "Hladovýho okna" v 90. roce :-) To byla bašta teda... Dávali do něj ještě překrájený lečo a podávali na bulkách za bůra... Kde jsou ty časy :´( Každopádně dík za připomenutí, o víkendu řadím do jídelníčku (Y) (Y) (Y)
Ilonáček 25. 4. 2010, 22:39
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie