Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Super rychlé a výborné těsto na štrůdl.

0.0
Super rychlé a výborné těsto na štrůdl.

Potřebné ingredience

Omega.Voda.Hladká mouka.

Postup přípravy

Omegu si nastrouhám celou na struhadle.Přidám 13 polévkových lžic vody,13 polévkových lžic hladké mouky.Vypracuji těsto,podle potřeby bud přidám ještě vodu a nebo mouku.Vyválím si těsto a tam kde dávám jablka si to posypu drobet strouhankou.A až na strouhanku dávám jablka.Vůbec se to do těsta nevsákne,takže není takové rozmočené.
A to je celé.Je to opravdu výborné.
Dobrou chut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bára D. 16. 11. 2007, 13:37
Taky dělám, ale místo vody dám pivo, je to jako z listového těsta, mňam... |:o) Bára.
bububububu (upraveno) 16. 11. 2007, 12:40
Teda já ho zkoušela minulej víkend a to je teda žrádýlko (clamp) (clamp) (clamp) A dneska jdu do něj zase. On je takový křehoučký no prostě bombastickej (Y) (Y) (Y) Díky za receptík (L) (L) (L) Jen se ještě zeptám, potíráte ho vajíčkem, než ho šoupnete do trouby?
bububububu 16. 11. 2007, 17:03
@bububububu Ježíš, ten recept tady je za trest 8o| 8o| 8o| Už jsem sežrala celej jeden štrůdl :-o ;-) ;-) ;-) ;-) Je fantastickej (zajic) (zajic) (zajic)
judina 2. 4. 2009, 10:17
@bububububu Jsem moc ráda že jste spokojená a že chutná |:o)
Szera 2. 11. 2007, 17:56
Vyskúšáme,,,..... (Y) :-) :-) :-) (hello)
judina 3. 11. 2007, 15:42
@Szera (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
Zrušený účet 28. 9. 2007, 11:42
Já dělala včera večer štrůdl ze stejných surovin, jen jsem tam přidala trošku octa, aby se těsto netrhalo. Taky jsem tam dala (poprvé v životě) strouhanku a je fakt, že to pomohlo, aby jablka nevytékala a těsto zbytečně při pečení nepraskalo. Bála jsem se vyválet těsto na tenko, tak je to teď víc při kousnutí cítit moukou, ale důležité je, že to rodině chutná a rychle to mizí z plechu ;-)
judina 28. 9. 2007, 13:46
@ No tak to je fajn :-)S tím octem to neznám *-)Ale je fakt že se mě to těsto povede tak že se netrhá (H) ;-)S tou strouhankou mě to naučila mamka (clamp)Je to super (Y)
Zrušený účet 28. 9. 2007, 14:08
@judina A mě to zase naučily maminky tady na MMB :-)
judina 28. 9. 2007, 14:12
@ ;-)Přece jen je ten MMB užitečný co? ;-)
elinecka 28. 9. 2007, 11:29
Krystýnko, podobný recept na štrůdl dělávala moje bývalá tchýně, ale místo vody dávala minerálku (myslím mattonku). Štrůdl byl vynikající a vždy mi připadalo, že trochu "šumí". Vyzkoušejte. (jablka) Marika
judina 28. 9. 2007, 12:33
@elinecka Jé,tak to určitě vyzkouším (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Maňáková 28. 9. 2007, 0:04
Kristý, zkus dát místo vody pivo a bude ještě lepší, tak ho děláme my ve Volduchách (Y)
JJJarča 28. 9. 2007, 15:05
@Maňáková Taky dávám pivo |:o) |:o) je to pak lepší...a dětem to určitě nevadí..ale když zrovna není, klidně dám vodu a pak právě přidám trochu octa (F) (clamp) (clamp)
judina 28. 9. 2007, 9:28
@Maňáková ;-)Tak to jsem ještě nezkusila ;-)Ale jí to hlavně děti tak nevím nevím ;-) (hello) (hello) (jablka)
Maňáková 28. 9. 2007, 12:24
@judina tak alhoholu se neboj, u nás ho jí taky hlavně děti a alkohol se pečením vytratí (B)
judina 28. 9. 2007, 20:13
@Maňáková Tak to příště udělám :-)
eva0626 27. 9. 2007, 14:57
Kristýn dnes jsem udělala vaše těsto jen místo jablek jsem dala puding. a je to mňamka . Díky za recept je výborný. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
JJJarča 28. 9. 2007, 15:07
@eva0626 Jak to děláte, že Vám ten pudink nevyteče? Trošku hustější? :-P
eva0626 3. 11. 2007, 16:05
@JJJarča Jarčo , ano udělám hustější. (hello) (hello)
judina 27. 9. 2007, 14:58
@eva0626 No to jsem moc ráda (radost) (radost)
makačka 27. 9. 2007, 11:28
neprovokuj,dojed na kafe a vem ho s sebou (C) (C) (hello)
judina 27. 9. 2007, 11:34
@makačka No ráda bych moc :-)Ale mám to drobet z ruky ;-)Než bych dojela tak bych ho sežrala (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie