(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Super rychlé a výborné těsto na štrůdl.
Potřebné ingredience
Omega.Voda.Hladká mouka.
Postup přípravy
Omegu si nastrouhám celou na struhadle.Přidám 13 polévkových lžic vody,13 polévkových lžic hladké mouky.Vypracuji těsto,podle potřeby bud přidám ještě vodu a nebo mouku.Vyválím si těsto a tam kde dávám jablka si to posypu drobet strouhankou.A až na strouhanku dávám jablka.Vůbec se to do těsta nevsákne,takže není takové rozmočené.
A to je celé.Je to opravdu výborné.
Dobrou chut.
A to je celé.Je to opravdu výborné.
Dobrou chut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bára D.
(upraveno)
16. 11. 2007, 13:37
Taky dělám, ale místo vody dám pivo, je to jako z listového těsta, mňam... Bára.
bububububu
(upraveno)
16. 11. 2007, 12:40
Teda já ho zkoušela minulej víkend a to je teda žrádýlko A dneska jdu do něj zase. On je takový křehoučký no prostě bombastickej Díky za receptík Jen se ještě zeptám, potíráte ho vajíčkem, než ho šoupnete do trouby?
bububububu
(upraveno)
16. 11. 2007, 17:03
@bububububu
Ježíš, ten recept tady je za trest Už jsem sežrala celej jeden štrůdl Je fantastickej
judina
(upraveno)
2. 4. 2009, 10:17
@bububububu
Jsem moc ráda že jste spokojená a že chutná
Szera
(upraveno)
2. 11. 2007, 17:56
Vyskúšáme,,,.....
judina
(upraveno)
3. 11. 2007, 15:42
@Szera
Zrušený účet
(upraveno)
28. 9. 2007, 11:42
Já dělala včera večer štrůdl ze stejných surovin, jen jsem tam přidala trošku octa, aby se těsto netrhalo. Taky jsem tam dala (poprvé v životě) strouhanku a je fakt, že to pomohlo, aby jablka nevytékala a těsto zbytečně při pečení nepraskalo. Bála jsem se vyválet těsto na tenko, tak je to teď víc při kousnutí cítit moukou, ale důležité je, že to rodině chutná a rychle to mizí z plechu
judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 13:46
@
No tak to je fajn S tím octem to neznám Ale je fakt že se mě to těsto povede tak že se netrhá S tou strouhankou mě to naučila mamka Je to super
Zrušený účet
(upraveno)
28. 9. 2007, 14:08
@judina
A mě to zase naučily maminky tady na MMB
judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 14:12
@
Přece jen je ten MMB užitečný co?
elinecka
(upraveno)
28. 9. 2007, 11:29
Krystýnko, podobný recept na štrůdl dělávala moje bývalá tchýně, ale místo vody dávala minerálku (myslím mattonku). Štrůdl byl vynikající a vždy mi připadalo, že trochu "šumí". Vyzkoušejte. Marika
judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 12:33
@elinecka
Jé,tak to určitě vyzkouším
Maňáková
(upraveno)
28. 9. 2007, 0:04
Kristý, zkus dát místo vody pivo a bude ještě lepší, tak ho děláme my ve Volduchách
JJJarča
(upraveno)
28. 9. 2007, 15:05
@Maňáková
Taky dávám pivo je to pak lepší...a dětem to určitě nevadí..ale když zrovna není, klidně dám vodu a pak právě přidám trochu octa
judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 9:28
@Maňáková
Tak to jsem ještě nezkusila Ale jí to hlavně děti tak nevím nevím
Maňáková
(upraveno)
28. 9. 2007, 12:24
@judina
tak alhoholu se neboj, u nás ho jí taky hlavně děti a alkohol se pečením vytratí
judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 20:13
@Maňáková
Tak to příště udělám
eva0626
(upraveno)
27. 9. 2007, 14:57
Kristýn dnes jsem udělala vaše těsto jen místo jablek jsem dala puding. a je to mňamka . Díky za recept je výborný.
JJJarča
(upraveno)
28. 9. 2007, 15:07
@eva0626
Jak to děláte, že Vám ten pudink nevyteče? Trošku hustější?
eva0626
(upraveno)
3. 11. 2007, 16:05
@JJJarča
Jarčo , ano udělám hustější.
judina
(upraveno)
27. 9. 2007, 14:58
@eva0626
No to jsem moc ráda
makačka
(upraveno)
27. 9. 2007, 11:28
neprovokuj,dojed na kafe a vem ho s sebou
judina
(upraveno)
27. 9. 2007, 11:34
@makačka
No ráda bych moc Ale mám to drobet z ruky Než bych dojela tak bych ho sežrala