(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Super rychlé a výborné těsto na štrůdl.

Potřebné ingredience
Omega.Voda.Hladká mouka.
Postup přípravy
Omegu si nastrouhám celou na struhadle.Přidám 13 polévkových lžic vody,13 polévkových lžic hladké mouky.Vypracuji těsto,podle potřeby bud přidám ještě vodu a nebo mouku.Vyválím si těsto a tam kde dávám jablka si to posypu drobet strouhankou.A až na strouhanku dávám jablka.Vůbec se to do těsta nevsákne,takže není takové rozmočené.
A to je celé.Je to opravdu výborné.
Dobrou chut.
A to je celé.Je to opravdu výborné.
Dobrou chut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bára D.
(upraveno)
16. 11. 2007, 13:37
Taky dělám, ale místo vody dám pivo, je to jako z listového těsta, mňam...
Bára.

nahlásit

bububububu
(upraveno)
16. 11. 2007, 12:40
Teda já ho zkoušela minulej víkend a to je teda žrádýlko
A dneska jdu do něj zase. On je takový křehoučký no prostě bombastickej
Díky za receptík
Jen se ještě zeptám, potíráte ho vajíčkem, než ho šoupnete do trouby?









nahlásit

bububububu
(upraveno)
16. 11. 2007, 17:03
@bububububu
Ježíš, ten recept tady je za trest
Už jsem sežrala celej jeden štrůdl
Je fantastickej











nahlásit

judina
(upraveno)
2. 4. 2009, 10:17
@bububububu
Jsem moc ráda že jste spokojená a že chutná

nahlásit

Szera
(upraveno)
2. 11. 2007, 17:56
Vyskúšáme,,,.....





nahlásit

judina
(upraveno)
3. 11. 2007, 15:42
@Szera








nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
28. 9. 2007, 11:42
Já dělala včera večer štrůdl ze stejných surovin, jen jsem tam přidala trošku octa, aby se těsto netrhalo. Taky jsem tam dala (poprvé v životě) strouhanku a je fakt, že to pomohlo, aby jablka nevytékala a těsto zbytečně při pečení nepraskalo. Bála jsem se vyválet těsto na tenko, tak je to teď víc při kousnutí cítit moukou, ale důležité je, že to rodině chutná a rychle to mizí z plechu

nahlásit

judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 13:46
@
No tak to je fajn
S tím octem to neznám
Ale je fakt že se mě to těsto povede tak že se netrhá
S tou strouhankou mě to naučila mamka
Je to super






nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
28. 9. 2007, 14:08
@judina
A mě to zase naučily maminky tady na MMB

nahlásit

judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 14:12
@
Přece jen je ten MMB užitečný co?


nahlásit
elinecka
(upraveno)
28. 9. 2007, 11:29
Krystýnko, podobný recept na štrůdl dělávala moje bývalá tchýně, ale místo vody dávala minerálku (myslím mattonku). Štrůdl byl vynikající a vždy mi připadalo, že trochu "šumí". Vyzkoušejte.
Marika

nahlásit

judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 12:33
@elinecka
Jé,tak to určitě vyzkouším






nahlásit
Maňáková
(upraveno)
28. 9. 2007, 0:04
Kristý, zkus dát místo vody pivo a bude ještě lepší, tak ho děláme my ve Volduchách

nahlásit
JJJarča
(upraveno)
28. 9. 2007, 15:05
@Maňáková
Taky dávám pivo
je to pak lepší...a dětem to určitě nevadí..ale když zrovna není, klidně dám vodu a pak právě přidám trochu octa





nahlásit

judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 9:28
@Maňáková
Tak to jsem ještě nezkusila
Ale jí to hlavně děti tak nevím nevím






nahlásit
Maňáková
(upraveno)
28. 9. 2007, 12:24
@judina
tak alhoholu se neboj, u nás ho jí taky hlavně děti a alkohol se pečením vytratí

nahlásit

judina
(upraveno)
28. 9. 2007, 20:13
@Maňáková
Tak to příště udělám

nahlásit

eva0626
(upraveno)
27. 9. 2007, 14:57
Kristýn dnes jsem udělala vaše těsto jen místo jablek jsem dala puding. a je to mňamka . Díky za recept je výborný.









nahlásit
JJJarča
(upraveno)
28. 9. 2007, 15:07
@eva0626
Jak to děláte, že Vám ten pudink nevyteče? Trošku hustější?

nahlásit

eva0626
(upraveno)
3. 11. 2007, 16:05
@JJJarča
Jarčo , ano udělám hustější.


nahlásit

judina
(upraveno)
27. 9. 2007, 14:58
@eva0626
No to jsem moc ráda


nahlásit

makačka
(upraveno)
27. 9. 2007, 11:28
neprovokuj,dojed na kafe a vem ho s sebou



nahlásit

judina
(upraveno)
27. 9. 2007, 11:34
@makačka
No ráda bych moc
Ale mám to drobet z ruky
Než bych dojela tak bych ho sežrala



nahlásit