Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

houskové pusinky

0.0
houskové pusinky

Potřebné ingredience

housky,které vám zbyly z ředešlého dne,samozřejmě,že můžou být i čerstvé,bílky,moučkový cukr,mleté oříšky,kakao,tabulka čokolédy na vaření.

Postup přípravy

na vánoce mně vždy zbydou bílky,i když dělám kokosky,ale chtěla jsem něco jiného. na jeden bílek, jedna houska. ušlehat sníh z bílků ,přidat nakrájené housky na kostičky,přidat odle chuti moučkový cukr,mleté ořechy je jedno jestli vlašské,nebo lískové.vše řidáme do ušlehaných bílků a lžičkou klademe na plech,který jsem vystlala pečícím papírem,dělám malé hromádky,je toho pak více,kdo chce může přidat trošku hořkého kakaa a pečeme do zlatova,jako jiné cukroví.hotové posypu ještě cukrem,nebo obalím v čokoládě.dělala jsem to poprvé a bylo to snědené dřív než naše oblíbené rohlíčky a vosí hnízda.tak vám přeji také takový úspěch.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kubajzna30 8. 12. 2007, 10:28
Krásný den.Dneska jsem zkoušela vaše mnamka pusinky jsou opravdu moc dobré a chtěla jsem se zeptat jakou mají trvanlivost vydrží třeba i 3 týdny?Ovšem pokud se dobře neschovají a nesní.Děkuji moc za receptík a přeji krásné Vánoce (andel)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie