Bonboniéra
Potřebné ingredience
Mramorový korpus. Hrk-hrk krém s mandarinkami. Pomazáno Čokobellou. Spodní patro potaženo Čokoflexem. Horní patro WI + K2. Mašle je z čokotransferu. Růžičky z Čokoflexu a WI. Váha 3,6 kg
Postup přípravy
Dortík přesně na přání. Nazlobila jsem se s čokotransferem. V tomhle vedru nechtěla tuhnout, tak jsem to šoupla do ledničky, ale při vyndání a sundavání fólie, se mi čoko roztékala v prstech :-((
... ještě jeden pohled..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Yvetta
(upraveno)
19. 7. 2010, 19:15
jajka5
(upraveno)
19. 7. 2010, 12:30
navia
(upraveno)
18. 7. 2010, 22:33
Moc krásná. Tu čokoládovou mašli bych chtěla umět