Zobrazit přihlášovací formulář

Bonboniéra

0.0
Bonboniéra

Potřebné ingredience

Mramorový korpus. Hrk-hrk krém s mandarinkami. Pomazáno Čokobellou. Spodní patro potaženo Čokoflexem. Horní patro WI + K2. Mašle je z čokotransferu. Růžičky z Čokoflexu a WI. Váha 3,6 kg

Postup přípravy

Dortík přesně na přání. Nazlobila jsem se s čokotransferem. V tomhle vedru nechtěla tuhnout, tak jsem to šoupla do ledničky, ale při vyndání a sundavání fólie, se mi čoko roztékala v prstech :-((

... ještě jeden pohled..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Yvetta 19. 7. 2010, 19:15
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
jajka5 19. 7. 2010, 12:30
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
navia 18. 7. 2010, 22:33
(Y) (Y) (Y) Moc krásná. Tu čokoládovou mašli bych chtěla umět (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie