Zobrazit přihlášovací formulář

Můj první dort a ještě k tomu potahový "Medvídek PÚ"

0.0
Můj první dort a ještě k tomu potahový  "Medvídek PÚ"

Postup přípravy

Díky paní Zdeničky (recept na marcipán ) jsem udělala svůj první dort. Medvídka jsem si okopírovala z knížky, vystřihla a pak už položila na vyválený marcipán a milimitr po milimetru jsem pomaličku vyřezávala.....Pak vyřezala i zvlášť červené tričko a jednu přední a zadní packu, které jsem lepila. Kytičky velké jsem měla z klasické vykrajovačky jen jsem zvlášť vykrála zelený list a stonek a pak zvlášť kytičku. Malé kytičky jsou taktéž vykrajované pomocí vykrajovačky (1cm veliké). Trávu postraně dortu jsem si vyřezávala jen od oka. Z vykrajovátky z velké kytičky jsem pak zvlášť vykrajovala jen samostatné lístečky. Balónky vykráté jen od oka....... Lepila jsem jak paní Zdenička radila - kapkami čistého alkoholu (já použila Finskou vodku).

Díky paní Zdeničky ID79855 jsem udělala svůj prní dort. Medvídka jsem si okopírovala z knížky, vystřihla a pak už položila na vyválený marcipán a milimitr po milimetru jsem pomaličku vyřezávala.....Pak vyřezala i zvlášť červené tričko a jednu přední a zadní packu, které jsem lepila. Kytičky velké jsem měla z klasické vykrajovačky jen jsem zvlášť vykrála zelený list a stonek a pak zvlášť kytičku. Malé kytičky jsou taktéž vykrajované pomocí vykrajovačky (1cm veliké). Trávu postraně dortu jsem si vyřezávala jen od oka. Z vykrajovátky z velké kytičky jsem pak zvlášť vykrajovala jen samostatné lístečky. Balónky vykráté jen od oka....... Lepila jsem jak paní Zdenička radila - kapkami čistého alkoholu (já použila Finskou vodku).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

malinka 25 2. 8. 2010, 22:34
Dobrý večer Kačko,jste šikulka a já (clamp) (clamp) (clamp). Mě ten můj první čeká na sobotu.Tak snad vyjde ,-)
Katy 3. 8. 2010, 22:48
@malinka 25 Dobrý večer Zuzi, Děkuji. Abych se přiznala před výrobou dortu jsem dva dny téměř nespala. Pořád jsem si nebyla jistá a hlavně ten postup u marcipánu.. Byla jsem tak nervózní a pořád nad ním přemýšlela.... Nakonec do dopadlo dobře a všichni koukali jak vyjevení. Já do té doby vždy nechala dělat dorty v cukrárně..... Přeji mnoho úspěchu a pevné nervy. :-$ :-$ :-$ Katka (F) (F) (F)
pavla08 2. 8. 2010, 22:28
Moc pěkný první (^) (Y) (Y) Já začala před rokem a je to návykové. Ještě že mám velkou rodinu a můžu se občas vyřádit (smich) (L)
Katy 3. 8. 2010, 22:50
@pavla08 Děkuji Pavli za pochvalu. Moc to potěší. Ale máte pravdu. Už jsem přemýšlela po zdařilém výtvoru, kdo má nejbližší narozeniny a co dotyčnému udělat...... Přeji krásné léto (child1) (child1) (child1) (plaz) (plaz) Katka (F) (F) (F)
blanuse 2. 8. 2010, 21:27
jste šikulka, tleskám (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Katy 3. 8. 2010, 22:51
@blanuse děkujuuuuuuuuuuuuuuuu ,-) ,-) ,-) ,-)
aero-orion 2. 8. 2010, 9:37
Kačko.... na to rameno jste si poklepala právem a měla jste se i hezky pochválit. Pochválím já a moc.Zvládla jste to nádherně.Jen tak dál. (L) (F) (F) (F) (F) (F)
jajka5 1. 8. 2010, 15:11
je to hezoučký dortík (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Katy 1. 8. 2010, 15:54
@jajka5 Děkuji moc. Ani jsem nečekala, že to někdo pochválí.... Přeji krásnou neděli. Katka (F) (F) (F)
Baucis 1. 8. 2010, 8:58
Jste šikulka..... (L) (L) (L)
Katy 1. 8. 2010, 11:08
@Baucis děkuji. Sama jsem si poklepala na rameno. Nečekala jsem, že se to tak povede. :-$ :-$ :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie