Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Domácí pribináček

0.0
Domácí pribináček

Potřebné ingredience

1 litr mléka, 2 vanilkové pudinky, 2 vanilkové cukry, 2 lžíce cukru do tvarohu, kostka tvarohu, 100 ml husté smetany (půlka krabičky té modré 200ml šlehačky)

Postup přípravy

Pudink uvaříme podle návodu (nezapomeneme osladit vanilkovými cukry) a mícháme do schladnutí, já dávám do studené vody celý kastrol s hotovým pudinkem, je pak vlažný za chvilku. Do mísy dáme tvaroh, já přidávám ještě dvě lžíce cukru - jsme mlsouni -a dolijeme všechen pudink - může být vlažný. Přidáme cca půlku krabičky šlehačky, když je tužší, je to lepší(jakoby ušlehaná). Elektrickým šlehačem vyšleháme do hladkého krému a plníme skleničky od přesnídávky či jogurtů, tohle množství vyjde na 7 skleniček - vážená bez skla cca 220g jedna - u nás se to sní, bějem dvou dnů, máme tři děti a mlsného ta´tku :-) Skladujeme v lednici, podáváme vychlazené.

Řekla bych že tenhle domácí pribiňák je daleko lepší, než koupený, a když si dáte práci spočítat cenu, tak není co řešit.
Jeden 120g v krámě stojí 16Kč, tady jedna sklenička stojí 9 korun, a je v ní dvojnásobek množství - takže ještě děleno dvěma - 4,50 !!!!! oproti šestnácti korunám v krámě!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

babubabu 22. 10. 2010, 13:25
Mńam - (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie