(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
PÉŘOVÁ BUCHTA
Potřebné ingredience
20 dkg hladké mouky,20 dkg moučkového cukru,1 prášek do pečiva,1 dcl oleje,4 celá vejce,2 zakysané smetany, 2 skořicové cukry(nebo kakao) horký pudink z 1 litru mléka a 2 vanilkových pudinků
Postup přípravy
V míse utřeme vejce s cukrem.Přidáme olej a mouku s práškem do pečiva.Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech.Uvařený a ještě horký pudink nalijeme na syrové těsto.
Troubu předehřejeme na 250 °C a když dáváme plech (s těstem) do trouby tak teplotu stáhneme na 200°C a pečeme přesně 15 minut jinak těsto utíká z plechu.Vyndáme a na horkou buchtu natřeme zakysanou smetanu a posypeme skořicovým cukrem (nebo kakaem)
Buchta je výborná a i když to možná nevypadá je jednoduchá a rychlá.
PŘEJI VŠEM DOBROU CHUŤ!!!
Troubu předehřejeme na 250 °C a když dáváme plech (s těstem) do trouby tak teplotu stáhneme na 200°C a pečeme přesně 15 minut jinak těsto utíká z plechu.Vyndáme a na horkou buchtu natřeme zakysanou smetanu a posypeme skořicovým cukrem (nebo kakaem)
Buchta je výborná a i když to možná nevypadá je jednoduchá a rychlá.
PŘEJI VŠEM DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
teplomilka
(upraveno)
6. 10. 2010, 20:20
je to vynikající moučník naše děti přejmenovali na a je fuč, protože jen jsem ji nakrájela a hned byla prač a holky prohlásili - je dobrá a je fuč-
andulička51
(upraveno)
6. 10. 2010, 20:48
@teplomilka
Děkuji opravdu je vynikající a fuč je hned přeji krásný večer
Kospetaaa
(upraveno)
6. 10. 2010, 10:49
Můžu potvrdit,je to žroutská buchta !U nás se přidávají ještě višně,to je potom bomba !
andulička51
(upraveno)
6. 10. 2010, 20:46
@Kospetaaa
Máte pravdu u nás sotva stačí vystydnout a je pryč přeji krásný večer