Kurča Picasso

Potřebné ingredience
kuracie mäso,2 cibule na kolieska,2 farebne papriky,2 stručiky cesnaku,čerstve paradajky alebo konzervovane,talianske sušene bylinky,1 dcl vody,1 smotana šlahačkova,2 pl oleja,1 pl masla,sol,korenie,jarna cibulka,petrž.vnat
Postup přípravy

Kuracie mäso nasolíme ,okoreníme a posypeme trochou byliniek.Opečieme do hneda na oleji s maslom. Vyberieme do pekáča.Možete použit cele naporcovane kurča,alebo prsia,stehná...čo máte radi.

Vo výpeku opečieme cibulu.

Navrstvíme ju na kurča,bez výpeku.

Papriky a cibulky nakrajame a osmažíme.

Dame na kurča.

Paradajky nakrajame ,pridame do výpeku,pridame aj cesnak,trochu byliniek a zalejeme vodou a smotanou.Päť minut povaríme.Nesolíme!

Mäso zalejeme ,zakryjeme alobalom a pečieme na 200 st asi hodinku.Potom odokryjeme a dopečieme do chrumkava.

Upečené posypeme petržlenovou vňaťou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

























