(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Výborné citrónové řezy

Potřebné ingredience
tento recept je z MMB sk, od Jany. Je super, lehký, bez mouky a je tam hodně citrónů.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2641
Postup přípravy
Doporučuji
Já jsem si ho teda trošku upravila, do krému jsem dala 1 tvaroh a vanilkový cukr. Polevu jsem tam už nedávala jenom jsem to pocákala čokoládou.
Já jsem si ho teda trošku upravila, do krému jsem dala 1 tvaroh a vanilkový cukr. Polevu jsem tam už nedávala jenom jsem to pocákala čokoládou.

další pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Hanali
(upraveno)
15. 11. 2007, 20:56
Já jsem si ho teda trošku upravila(ten recept) do krému jsem dala 1 tvaroh a vanilkový cukr. Polevu jsem tam už nedávala jenom jsem to pocákala čokoládou.
nahlásit

pralinka66
(upraveno)
15. 11. 2007, 19:58
Já taky děkuji!!!
Mamky, vy jste chytré!!!!!!!!!!!!!!!
Inu, české kuchařky se ve světě neztratí!














nahlásit

vosi
(upraveno)
15. 11. 2007, 19:13
díky všem za odpověď Hanka

nahlásit

Hanali
(upraveno)
15. 11. 2007, 18:47
Taky jsem nevěděla co je to zlatý klas, manžel jezdí často na Slovensko, tak mi tam koupil 20 kusů, protože se zlatý klas objevuje v hodně sloven.receptech. Tak mám doma 20 pudingů(teď už míň), zlatý klas= puding vanilkový

nahlásit
sympatie
(upraveno)
15. 11. 2007, 18:30
Já si myslím, že Zlatý klas je pudink.
nahlásit

leni0323
(upraveno)
15. 11. 2007, 18:24
no právě hodně čtu o tom klasu na slovenské mmb, také nevím, co to je


nahlásit

vosi
(upraveno)
15. 11. 2007, 18:13
Děkuji za typ na koláč, moc nepeču, ale tohle asi vyzkouším. Mám jenom jeden dotaz - do náplně se dává 1 zlatý klas - co toje? Omlouvám se všem, asi je to hloupý dotaz, ale já fakt nevím :o(
nahlásit

czutora
(upraveno)
15. 11. 2007, 18:24
@vosi
Zlatý klas Zlatý klas nahraďte v Čechách Krémovým práškem (má stejné složení jako Zlatý klas). Je určený ke stejnému účelu, tedy do krémů, různé hustoty, i dávkování má stejné jako Zlatý klas: hustý krém - 1/2 l mléka, středně hustý - 800 ml mléka a řídký - 1 l mléka. Výrobce: Amylon, Havlíčkův Brod.
nahlásit

pralinka66
(upraveno)
15. 11. 2007, 18:17
@vosi
Proč hloupý? Já peču hodně, ale tohle taky nevím.
Tak bych taky prosila o vysvětlení.











nahlásit

ivča75
(upraveno)
15. 11. 2007, 18:24
@pralinka66
Zlatý klas je pudink v prášku.U nás ho neprodávají,ale nahrazuje se vanilkovým pudinkem.

nahlásit