Zobrazit přihlášovací formulář
CHUŤOVKY
Závin s bramborami a klobásou

Závin s bramborami a klobásou

Potřebné ingredience

400-500 g lístkového těsta, 400 g uvařených brambor, 200 g klobásy, 1 větší pórek, 200 g zakysané smetany, 2 vrchovaté lžíce strouhaného křenu, sůl, mletý pepř, sušený tymián, vejce na potření

Postup přípravy

Bramobry nakrájíme na kostičky, klobásu na tenká půlkolečka, pórek na drobné kousky. Všechno dáme do mísy, přidáme zakysanou smetanu, křen, tymián, pepř a promícháme. Podle chuti…

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Rychlé kokosky

Rychlé kokosky

Potřebné ingredience

100g cukru krupice, 1ks vejce, 10-20g solamylu, 130g kokosu (kokosová moučka), 30g másla

Postup přípravy

V míse propracujeme plátky změklého másla, cukr a kokos. Přidáme celé vejce a přimícháme solamyl (já dala 20g). Ze vzniklé hmoty tvoříme hrudky nebo kuličky a klademe na plech s…

Zobrazit více...

Kategorie