Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Rýže a těstoviny

Přidat recept
RÝŽE A TĚSTOVINY
FETTUCCINE SE smetanou, hraskem a sunkou + JAK SPRAVNE UVARIT PRAVE ITALSKE TESTOVINY

FETTUCCINE SE smetanou, hraskem a sunkou + JAK SPRAVNE…

Potřebné ingredience

300 g vajecnych testovin (fettuccine), 160 g dusene sunky ( ve 2 platkach), 300 g hrasku na vyloupani (ja davam hrasek v konzerve bonduelle), 150 g smetany, 30 g masla, sul (podle chuti)

Postup přípravy

Vyloupejte hrasek, omyjte ho a dejte ho varit do hrnce s dostatecnym nozstvim osolene vody. Mezitim nakrajejte sunku na prouzky a nechejte ji prohrat v panvi s maslem.
Kdyz je…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
KRAL SYRU - Parmazan, vse o parmazanu vcetne receptu na noky se syrovou omackou

KRAL SYRU - Parmazan, vse o parmazanu vcetne receptu…

Potřebné ingredience

2 dcl smetany (35 % ci mene procentni)
cerstve mlety pepr
nakrajane kostky syru ( 40 g gorgonzoly, 30 g mozzarelly, 30 g scamorsy ci jineho uzeneho syra, 100 gr cesrstveho parmezanu)
cerstve noky ze supermarketu
sekanou petrzelku ci pazitku
na posypani cerstvy parmezan

Postup přípravy

Parmazan - jeho plne jmeno je parmigiano reggiano. Mistem narozeni je oblast Parmy, Reggia, Modeny a Bologne. A cas zrozeni? Tezko rict, ale pry ho tu vyrabeli uz stari Rimane.

Zobrazit více...

Kategorie