Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ovoce

Přidat recept
OVOCE
Domácí přesnídávka

Domácí přesnídávka

Potřebné ingredience

850g oloupaných a nakrájených jablek, 450g rebarbory (nebo jiného ovoce), 500ml vody, 1 vanilkový pudink, dle chuti třtinový cukr (u sladkého ovoce nemusí být)

Postup přípravy

Ovoce zalijeme asi 3/4 množstvím vody a dusíme doměkka. Horké rozmixujeme, ev. přidáme cukr a do směsi zavaříme pudink rozmíchaný ve zbylé vodě. Horké plníme do sklenic, obrátíme…

Zobrazit více...
OVOCE
Zapečená jablka s brusinkami

Zapečená jablka s brusinkami

Potřebné ingredience

3 jablka, 3 lžíce zavařených brusinek, 2 lžíce másla, 1 lžíce medu, 1 lžíce třtinového cukru

Postup přípravy

jablka i se slupkou rozpůlíme a vadlabeme jádřinec. Do důlku dáme brusinky, navrch kousek másla a zasypeme trochou cukru. Pečeme na 220°C asi 30min., do změknutí. Po 15 min. na…

Zobrazit více...

Kategorie