Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zavařeniny

Přidat recept
ZAVAŘENINY
jablečná přesnídávka (bez pudingu a bez zavařování)

jablečná přesnídávka (bez pudingu a bez zavařování)

Potřebné ingredience

2kg jablek, 50-60dkg cukru - a to je opravdu vše

Postup přípravy

Jablka očistíme, oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Podlijeme cca 1,5dcl vody a dusíme 30min. Pak rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme cukr a ještě 10min povaříme. Plníme horké do…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
jablková čokoláda - nutella z jablek

jablková čokoláda - nutella z jablek

Potřebné ingredience

2kg jablek, 1 kg cukru, 3 van.pudingy, 100g kakaa, 1 čokoláda na vaření, lžička skořice, 5dkg mletých lísk. oříšků, 300ml vody

Postup přípravy

Jablka očistíme - zbavíme slupek a jadřinců, opláchneme a do většího hrnce nakrájíme na měsíčky. Přidáme 300ml vody, přikryjeme poklicí a pozvolna vaříme 30min, občas promícháme.…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
nejlahodnější švestková čokoláda

nejlahodnější švestková čokoláda

Potřebné ingredience

1 kg švestek, 1 kg cukr krystal, 1 van. cukr, 4dkg hořkého tmavého kakaa (já používám holandské kakao), lžička skořice, rum

Postup přípravy

švestky vypeckujeme a dáme vařit do většího hrnce, klidně hned můžeme zasypat cukrem, vaříme cca 40min., pak přidáme kakao a skořici a převaříme. Podle chuti samozřejmě můžete…

Zobrazit více...

Kategorie