Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Polévky

Přidat recept
POLÉVKY
Boršč

Boršč

Potřebné ingredience

•½ kg hovězího předního •½ kg vepřových žeber •1 cibule •2 stroužky česneku v celku •3 listy bobkového listu •5 kuliček nového koření •5 kuliček celého pepře •sůl •1 vetší červená řepa, oloupaná, nakrájená na kostky •šťáva z půlky citronu •50 g špeku, nakrájeného na kostky •25 g másla •4 střední brambory, nakrájené na kostky •2 mrkve, nakrájené na kolečka •150 g červených fazolí z konzervy •čtvrtka hlávky zelí, nakrájená •zakysaná smetana

Postup přípravy

1. Nejdřív dám vařit maso asi do tří litrů vody, přidám celou cibuli, česnek a koření. Během vaření odebírám lžící pěnu a tuk. Mezitím dusím na troše vody řepu (pokapu ji citronem…

Zobrazit více...

Kategorie