POLÉVKY
Zobrazit více...
Boršč
Potřebné ingredience
1 červená řepa, 1kg brambor, 1 zelí, 1/2kg vepřového masa, červené fazole, 4 nové koření, 4 bobkový list, 4ks mrkve, 1 rajský protlak, sůl, cukr, ocet
Postup přípravy
Do vody dáme vařit: Maso, řepu, zelí, bobkový list, nové koření.Když jsou suroviny napolo měkké přidáme brambory a vaříme až jsou měkké, přidáme fazole.Na pánev dáme máslo, na…
POLÉVKY
Zobrazit více...
Polévka s ovesnými vločkami
Potřebné ingredience
Máslo, uzený, ovesné vločky, vývar, zelenina
Postup přípravy
Na másle osmahneme uzený, přidáme ovesné vločky a osmahneme dozlatova.Zalijeme vývarem, přidáme zeleninu a vaříme cca 15minut.Na ozdobu můžeme použít jarní cibulku.
Dobrou…