Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Boršč

Boršč

Potřebné ingredience

1 červená řepa, 1kg brambor, 1 zelí, 1/2kg vepřového masa, červené fazole, 4 nové koření, 4 bobkový list, 4ks mrkve, 1 rajský protlak, sůl, cukr, ocet

Postup přípravy

Do vody dáme vařit: Maso, řepu, zelí, bobkový list, nové koření.Když jsou suroviny napolo měkké přidáme brambory a vaříme až jsou měkké, přidáme fazole.Na pánev dáme máslo, na…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Polévka s ovesnými vločkami

Polévka s ovesnými vločkami

Potřebné ingredience

Máslo, uzený, ovesné vločky, vývar, zelenina

Postup přípravy

Na másle osmahneme uzený, přidáme ovesné vločky a osmahneme dozlatova.Zalijeme vývarem, přidáme zeleninu a vaříme cca 15minut.Na ozdobu můžeme použít jarní cibulku.

Dobrou…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Buchta Margot

Buchta Margot

Potřebné ingredience

Těsto: 300g polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 3 vejce 15dkg cukru - krupice 100ml oleje 200ml mléka Pudink: 1/2 mléka 1 čokoládový pudink 3 lžíce cukru Náplň: 2 zakysané smetany 1 vanilkový cukr 1 velká čokoláda Margot

Postup přípravy

1) Vaječné žloutky ušleháme s cukrem.Přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko, sníh z bílků.Těsto nalijeme na plech.
2) Uvaříme pudink a vlažný ho nalijeme nepravidelně…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Bublanina

Bublanina

Potřebné ingredience

4 vejce 1 vanilkový cukr 250g moučkového cukru 200ml vody 200ml oleje 350g polohrubé mouky 1 prášek do pečiva Ovoce Tuk a mouku na plech

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme dohromady v hladké těsto a nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech.
Rozetřeme a posypeme ovocem.
Upečeme při 200°C asi 25 minut.

Zobrazit více...

Kategorie