ZELENINOVÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Zapečený lilek
Potřebné ingredience
lilek, slanina, žampiony, sýr, olivový olej, sůl, provensálské koření
Postup přípravy
Lilek jsem omyla, odkrojila stopku a podélně rozřízla. Vykrojila jsem (nožem a potom lžíčkou) dužinu a obě "lodičky" posolila. Potom jsem si nakrájela slaninu, žampiony a…
ZELENINOVÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Fazolové lusky na kyselo
Potřebné ingredience
- fazolové lusky, zakysaná smetana, máslo, hladká mouka, sůl, pepř, případně ocet a cukr.
Postup přípravy
Fazolové lusky jsem "napařila" téměř do měkka. Mezitím jsem si připravila jíšku, zalila vodou, rozšlehala a přidala zakysanou smetanu. Do hotové omáčky jsem přidala…