Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí plátek zapečený se sýrem  a slaninou

Kuřecí plátek zapečený se sýrem a slaninou

Potřebné ingredience

4 kuřecí řízky, 200 g nivy, 300 g eidamu, 300 g anglické slaniny, hořčice, sůl, pepř, alobal

Postup přípravy

Kuřecí řízky nařízneme tak, aby vznikl co největší plát masa, který lehce naklepeme, posolíme, opepříme a potřeme mírně hořčicí. Zprudka osmahneme na pánvi. Osmahnuté maso…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí všehochuť do zapékací misky

Kuřecí všehochuť do zapékací misky

Potřebné ingredience

2 velké cibule, nakrájené na měsíčky, 300 g slovenského točeného, nakrájeného na kostičky, 3 kuřecí prsa, nakrájená na kostky, 1 sklenička leča, 2 tavené sýry s romadúrem rozmíchat v troše mléka, 100 g strouhaného sýra nebo nivy, sůl, Vegeta

Postup přípravy

Všechny nakrájené suroviny smícháme v zapékací míse, zalijeme rozmíchanými sýry, posypeme strouhanou nivou nebo eidamem (niva je lepší) a pečeme v troubě asi 40-50 min. Podáváme s…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Květákový nákyp s kuřecím masem

Květákový nákyp s kuřecím masem

Potřebné ingredience

1 květák, 3 dcl mléka, polohrubá mouka, 60 g másla, 50 g strouhaného tvrdého sýra, 4 vejce, kuřecí maso nebo 2 upečená kuřecí stehna

Postup přípravy

Květák rozebereme na růžičky a zpola jej uvaříme v osolené vodě - scedíme a necháme vychladnout. Pečené či vařené kuřecí maso nakrájíme na kousky, stejně tak vychladlý květák. Z…

Zobrazit více...

Kategorie