Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře dušené po Provencálsku

Kuře dušené po Provencálsku

Potřebné ingredience

Ingredience: * 1 kuře * 1 velká palička česneku * sůl a chilli * několik snítek čerstvé petrželky * 1 červená paprika * 1 mrkev * 350 ml kuřecího vývaru * 25 ml červeného vinného octa * 1 lžíce rajského protlaku (kečupu) * 1/2 lžičky provensálského koření * (zakysaná smetana na zjemnění)

Postup přípravy

Počet porcí: 4
Doba přípravy surovin: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Přibližná cena: 80 Kč


Postup přípravy: Kuře rozebereme na porce a každou část potřeme…

Zobrazit více...

Kategorie