KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
Švýcarské -kuřecí maso
Potřebné ingredience
Kuřecí prsa, smetana, eidam, 2 vejce.
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a dáme do mixéru, uděláme si mletou směs.Směs dáme na olej orestovat.Do vypékací mísy dáme orestované maso.
V míse si připravíme ze smetany a…
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
Brambory na kari, smetaně s masíčkem
Potřebné ingredience
Brambory, kuřecí ( vepřové, krůtí) , kari, smetana- nejlépe ke šlehání, sójová omáčka, podravka, pepř ,na přeliv, hrníček mléka se světlou,garanulovanou jíškou, 2ks maz.sýry)
Postup přípravy
Připravíme si pekáč, který předem vymastíme - olejem. Brambory máme nakrájené na slabé plátky, maso máme též na slabé plátky.Začneme pekáč vykládat brabory, opodravkujeme, posyme…